Min konst – Gersimi design


I fornnordisk mytologi är Gersimi dotter till gudinnan Freja.
Namnet Gersimi betyder ”dyrbarhet” eller ”smycke”. 

Jag skapar och säljer smycken, målningar och andra konstprojekt. Mina teman är färger, magi och nordisk mytologi. Vikingatiden ligger mig varmt om hjärtat; jag vill bringa vårt kulturarv till liv och inspirera människor att lära känna runorna, gudarna och myterna. Jag älskar också att skapa färgglada, unika smycken som ger vardagen lite magi.

För ett år sedan startade jag min webbshop och i sommar startade jag enskild firma. Det är så roligt att se verksamheten växa och jag har stora drömmar för Gersimi design.

Mina verk passar för dig som värderar det lokala och handgjorda; som vill omge dig med unika ting som berör dig och som har en historia och en mening; som prioriterar kvalitét, flexibilitet och personlig kontakt.

Vill du beställa något från mig, kan du göra det via min Etsy-shop. Där finns allt som är till salu och mer information kring verken. Det finns alltid bara ett begränsat antal, så skynda dig att beställa om du verkligen tycker om något. Har du frågor eller vill göra en personlig beställning? Tveka inte att kontakta mig.

Jag skulle bli så tacksam om du ville sprida ordet!

Instagram: @gersimidesign
Webbshop: https://www.etsy.com/se-en/shop/gersimidesign
Facebook-sida: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086304878011
Mail: gersimidesign@gmail.com

Pärlor

Målningar

Polymerlera