I mina lurar | Robotar, miniatyrer, kärlek och droger

Jag älskar att lyssna på ljudböcker. Det är avkopplande och man kan göra andra saker samtidigt. Här är de senaste böckerna jag har lyssnat på, och som jag rekommenderar:

”Gone girl” av Gillian Flynn är en oförutsägbar psykologisk thriller som man inte kan sluta läsa. Filmversionen är också jättebra, se den!

”Störst av allt” av Malin Persson Giolito är en spännande rättegångsthriller med en gymnasieklass och deras relationer som utgångspunkt. Den berör intressanta moraliska frågor.

”Flickorna” av Emma Cline. Det är 60-tal. Det är droger. Det är unga flickor som hamnar i ett farligt sammanhang, hos en farlig man.

”Diabolic” av S. J. Kincaid är en sci-fi dystopi med en diabol, hälften robot, hälften människa, som hjältinna. Otroligt spännande och häftig historia.

”Miniatyrmakaren” av Jessie Burton. Den utspelar sig på 1600-talet, och handlar om en väldigt speciell familj och deras livsöden. Boken är kryddad med lite övernaturlighet, vilket jag älskar.

”Glöm mig” av Alex Schulman, en verklighetsbaserad bok om Alex Schulmans uppväxt med en alkoholiserad mamma. Den är sorglig och vacker. Den berör djupt och ger nya perspektiv.

Har du några tips på bra ljudböcker? Kommentera gärna!

6 reaktioner till “I mina lurar | Robotar, miniatyrer, kärlek och droger

 1. Mitt liv är lite fragmentariskt så jag lyckas sällan gå från A till Ö med ljudböcker. Jag lyssnar på poddar istället. Just nu är favoriten Snedstänkt med Kalle Lind – en blogg som tar upp sådant som andra bloggar inte tar upp. Sedan gillar jag också Brännässlor med Greider och sångaren i Mando Diao som jag tappat namnet på. De diskuterar vardagliga ting – ganska skönt okrysrat tycker jag.
  Kul med dina tips -även boktipsen som du skrev om häromdagen!

  Gillad av 1 person

  1. Åh vad kul med tips på poddar, det älskar jag också att lyssna på! Jag lyssnade mycket på musikhjälpen förra året då sångaren i Mando Diao var med, han har en väldigt härlig röst . Tack för din feedback! 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Tack för tips! Gone girl, Störst av allt och Glöm mig är avverkade men ingen av de andra. Älskar att man ofta kan växla mellan att läsa e-bok och lyssna, på ett enkelt sätt dessutom, på Storytel.
  Jag rekommenderar Stockholm Psycho av Anna Bågstam Ryltenius (bloggar på Debutantbloggen), en Storytel Original i uppläsning av Emma Peters. Väldigt bra med driven handling.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s