En himmelskt doftande julkalender

Första december är här och det betyder även första luckan i julkalendern! Jag har fått en STÖRT lyxig och himmelskt doftande kalender av min pojkväns mamma, nämligen Body Shops Julkalender 2016. Jag har längtat sååå efter att få öppna första luckan. Jag har sneglat på denna vackra skapelse varje gång jag har passerat den i sovrummet och det har kliat ordentligt i fingrarna. Nu kommer varje dag fram till jul innehålla en liten suprise. Det sätter verkligen en guldkant på tillvaron.

Men jag får inte bara lyxa till det för mig själv med parfymer och krämer. För varje kalender som säljs så skyddas i kvadratmeter hotade djurarter och regnskog i Vietnam, Malaysia eller Indonesien. GRYMT! Nu låter det som om jag är sponsrad av Body Shop hehe, men jag tycker bara om dem så mycket. (Jag är öppen för alla möjligheter 😉 ).

Berätta gärna om era egna julkalendrar, om ni har några! 🙂

4 reaktioner till “En himmelskt doftande julkalender

 1. Vilken fin kalender! Här har vi en kalender med två chokladbitar i varje lucka, en till mannen och en till mig… Eller ja vi har faktiskt två kalendrar. Ibland kan man tro att det är mannen och inte jag som har utmattningssyndrom. Vi kom överens om att jag skulle beställa en från nätet då han inte hade hittat någon på flygplatserna MEN se där i Köpenhamn sprang han på en och glömde vårt beslut. MEN en pralin till fm kaffet och en till kvällkaffet. Jag säger JA tack!
  Sedan har ungdomarna adventspaket som de får varje advent.
  KRAM

  Gillad av 1 person

 2. Visst är den vacker! Guld och grönt blir verkligen bra ihop. Haha, det kan aldrig bli för mycket choklad! 😉
  Vad roligt att du kommenterar och besöker min blogg, kram till dig med!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s