Pluggdags


Jag är för nurvarande sysslolös och arbetslös. Det är tufft att dagarna bara går, utan någon mening. Därför började jag fundera på hur jag skulle kunna utnyttja den här läkningsperioden. Jag vill göra något roligt och givande, trots mitt handikapp. Jag vill se tillbaka på den här tiden och minnas att jag ändå åstadkom någonting. Att jag gjorde det jag kunde och tog de möjligheter jag hade. 

Därför sökte jag in till en distanskurs för några veckor sedan, en litteraturkurs. Men jag fick nyss veta att jag inte fick en plats. Det var väldigt synd, eftersom jag verkligen ville läsa den kursen. Istället bestämde jag mig för att anmäla mig till högskoleprovet. Jag har inte gjort det tidigare, och nu är det ett perfekt tillfälle. Jag har hela dagarna på mig att studera inför provet. Det är ju hur bra som helst! 

Jag har alltså sex veckor på mig att plugga inför provet den 29e oktober. Jag tänker satsa mest på matten, då det alltid har varit min svagaste sida och jag har glömt i princip allt sedan gymnasiet. 

Har du några bra tips om hur jag ska plugga inför högskoleprovet? Dela jättegärna med dig! 😊

2 reaktioner till “Pluggdags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s