Hösten – ett nytt kapitel 

Nu har äntligen den härliga och vackra hösten anlänt. Visst är det underbart? Jag känner mig redo för nya tider. För hösten innebär förändring. Nya färger, mörkare kvällar och varmare kläder. Livet beger sig åt nya riktningar, eller återgår till gamla rutiner. För alla blir det en skiftning i vardagen, en startpunkt för fortsättningen. I takt med att löven faller tar man sig framåt, vidare.


Jag tror och hoppas att den här hösten får bli ett nytt kapitel för mig. Att jag ska tillfriskna och bli starkare och starkare. Att jag ska kunna göra och uppleva fler saker. Att jag ska utvecklas och ta ett steg framåt i livet, istället för bakåt. (Mer om min skadesituation kan du läsa HÄR). 

Jag har inga planer för hösten, och framtiden. Mitt enda fokus är att bli frisk och att jobba så hårt jag bara kan för att nå dit. Sedan får vi se vad som händer. Jag har drömmar om att kunna arbeta igen, resa och studera på universitet. Det känns långt borta just nu, men jag ska ta mig dit. En dag i taget. 

Hur ser din höst ut? Har du speciella planer eller drömmar?

8 reaktioner till “Hösten – ett nytt kapitel 

  1. Vilka vackra bilder! Jag hoppas verkligen att du får en fin höst och mår bättre så du kan göra det du vill och drömmer om! ❤
    Själv ska jag mest redigera mitt manus. Jag var egentligen anmäld till två kurser men den ena kom jag inte in på (skrivarkursen) och den andra hoppade jag av från när jag insåg att jag inte skulle hinna med det oCH redigeringen utan att det blev för mycket ihop med mitt heltidsjobb…

    Gillad av 1 person

  2. Jag håller tummarna att din höst blir precis som du vill! Att du blir bättre hela tiden.

    Själv ska jag jaga jobb och försöka att inte stressa ihjäl mig över det. Försöka att njuta av promenader och den friska luften utan att hela tiden oroa mig för att bara ha ett extrajobb och inget fast. Träna på att göra saker bara för att jag njuter av dem, inte för att jag måste vara bra hela tiden. Det blir nog min egen utmaning under hösten :).

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s