Bloggen blev min räddning

Den här bloggen har kommit att betyda otroligt mycket för mig. Trots att den bara har existerat i ungefär en månad, så känner jag att det här är min grej. Att skriva, skapa, producera, interagera och diskutera. Men bloggen har inte bara blivit ett stort intresse, den betyder så mycket mer än så. Och nu ska jag berätta varför.

Jag har inte arbetat på en lång tid, på grund av sjukdom och skador (läs mer om detta HÄR). Det är otroligt frustrerande att inte göra något vettigt, att inte få lägga tid och engagemang på något. Dagarna blir till en meningslös grå massa av slötittande på serier och slöläsande i böcker. Det blir oändligt med tid åt att tycka synd om mig själv och gräma mig över min situation. Jag känner mig nästan galen ibland, mer som en zombie än en människa, en knappt existerande varelse, som snarare överlever än lever. Tankarna kretsar kring vem jag egentligen är, meningen med livet, orättvisor och andra omöjliga frågor.

Dagarna går och går, tiden rinner ur mina händer.
Dyrbar tid som jag aldrig kommer att få tillbaka. Tid där jag kunde ha åstadkommit saker, upplevt saker och kommit vidare i livet. Men omständigheterna går inte att ändra på och jag försöker tänka på vad jag har för möjligheter. Något som jag kan engagera mig i, trots mina fysiska begränsningar. Och för ungefär en månad sedan fick jag idén om att starta en blogg. Tanken har funnits där länge, men nu var det rätt tid.

På bloggen kan jag samla alla mina tankar, mina intressen och min passion. Det blir en distraktion dagar då jag har extra ont i mitt ben, och dagar då allt känns hopplöst. Bloggen blev min räddning. Jag hoppas att jag en dag kommer se tillbaka på den här tiden och minnas att i allt detta, skapades ”Amandas minnen”. Ett ljus i mörkret.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s