Fantasytorka

Läsare: jag behöver din hjälp!

Jag har alltid haft ett svagt hjärta för fantasy. Min uppväx präglades av läsupplevelser som Narnia, Hunger Games och såklart Harry Potter. Det är något fantastiskt med att försvinna in i nya världar, obundna av ramar eller gränser. Att fängslas av berättelser som kittlar fantasin och ger gåshud på armarna. Att uppleva magi och spännande äventyr. 

Nu var det alldeles för länge sedan jag var med om detta. Jag började nyss läsa ”Stad av skuggor” av Cassandra Clare, men gav upp, efter 53 sidor för att vara exakt. Den föll mig inte i smaken, tyvärr. Den var lite för enkel tror jag. Synd då den har fått så bra recensioner. Men ”life is too short to read bad books”!

Stad av skuggor

Nu ber jag DIG om hjälp. Kan du rädda mig från min fantasytorka? ÖS in med tips! 

7 reaktioner till “Fantasytorka

 1. Trist att du inte gillade Stad av skuggor. Personligen är det en av mina favoritserier. Just nu läser jag sista boken av 6 tjocka böcker och jag tycker väl inte att serien är helt enkel, men alla uppfattar ju saker olika. 🙂
  Har jag några tips då? Ja, det var svårt, Cirkeln-trilogin är en av mina favoriter, men den kanske du läst? De Utvalda är en annan trilogi som jag gillade. Du kanske har någon personlig favorit att tipsa om (trots att du behöver egna tips 🙂 )??

  Gillad av 1 person

  1. Jaa det var synd, den verkade så bra! Kanske ska ge den en ny chans ändå. 🙂 Har varken läst Cirkeln eller De utvalda, tack för tipsen!! 😄 (skriver upp på läslistan)
   Jag har läst så liiite fantasy på senare tid, vilket jag måste bli bättre på, men A song of ice and fire (Game of thrones) böckerna tycker jag är fantastiska. 🙂

   Tack så mycket för din kommentar!

   Gillad av 1 person

 2. I gymnasiet (tror jag det var) läste jag Shannara-böckerna och tyckte jättemkt om dem 🙂 När jag gick i låg/mellanstadiet läste jag Sagan om Belgarion som jag också gillade jättemkt men vet inte hur nivån är på dem riktigt eftersom jag läste dem så ung. Som kommentaren ovan kan jag också verkligen rekommendera Cirkeln-böckerna! Jag sträckläste dem förra sommaren, så spännande och bra böcker verkligen!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s